МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ НЕЗАВЕРШЕНОГО ВИРОБНИЦТВА - Орлов, Ігор Віталійович; Боярський, Юрій Іванович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто загальні засади та визначено особливості методики проведення інвентаризації незавершеного виробництва на промисловому підприємстві.