ЕКОНОМІЧНА СУТНІСТЬ ТА КЛАСИФІКАЦІЙНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КАПІТАЛУ ПІДПРИЄМСТВ - Камінська, Тетяна Григорівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглядається економічна сутність категорії “капітал”. Наведене трактування “капіталу” представниками практично всіх економічних шкіл, таких як меркантилізм, фізіократи, класична школа, марксистська, неокласична та інші.