РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО СПОСОБИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИКОНАННЯ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ У ЗВІТНОСТІ: НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ - Затока, Тетяна Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–>Уточнено місце способів забезпечення виконання договірних зобов’язань у фінансовій звітності підприємства. Розроблено пропозиції щодо методики формування та подання внутрішньої звітності підприємства в розрізі показників, які стосуються договірного процесу, договірних зобов’язань та способів їх забезпечення. <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–><!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>