ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ ТА НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ З БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ВНУТРІШНІХ РОЗРАХУНКІВ - Гойло, Наталія Валеріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–>Досліджено розвиток методики бухгалтерського обліку та проблемні питання здійснення внутрішніх розрахунків в спеціалізованих практичних виданнях, в дисертаціях на здобуття наукового ступеня кандидата та доктора наук, а також в нормативно-правових документах. <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>