ПОРЯДОК ПРОДАЖУ МАЙНА НЕПЛАТОСПРОМОЖНОГО ПІДПРИЄМСТВА: ВПЛИВ НА БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК - Глущук, Олена Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false <![endif]–>Визначено вплив на бухгалтерський облік технологічного та результативного етапів процедури продажу майна неплатоспроможного підприємства.<!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>