ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ОПОДАТКУВАННЯ ОПЕРАЦІЙ ПОДАТКОМ НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ В ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Венцель, Віктор Тарасович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–>Розглянуто основні проблемні питання оподаткування експортно-імпортних операцій податком на додану вартість відповідно до нового податкового законодавства та запропоновано шляхи їх вирішення. <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>