СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ В УКРАЇНІ ТА РОСІЙСЬКІЙ ФЕДЕРАЦІЇ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АСПЕКТ - Варічева, Руслана Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–>Проведено бібліографічне та бібліометричне дослідження, критичний та порівняльний аналіз актуальності проблематики власного капіталу обґрунтованої в дисертаційних дослідженнях вітчизняних та російських вчених і науковців. <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>