ПРОБЛЕМИ ВИЗНАЧЕННЯ НЕЗАВЕРШЕНОГО ВИРОБНИЦТВА ЯК ОБЛІКОВОЇ КАТЕГОРІЇ - Біляченко, Олена Леонідівна; Боярський, Юрій Іванович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> Визначено місце незавершеного виробництва як облікової категорії, а також обґрунтовано облікове забезпечення побудови функції витрат на стадіях кругообороту капіталу в частині незавершеного виробництва з урахуванням часового фактору та в межах оцінки об’єктів бухгалтерського обліку. <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>