ЗАКОРДОННИЙ ДОСВІД ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ СИСТЕМ СТРАХУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР - Александрова, Марія Михайлівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
<!–[if gte mso 9]> Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–> Систематизовано закордонний досвід проведення страхування, розвитку моделей і програм страхування та сільськогосподарських культур з метою удосконалення та розвитку системи страхування сільськогосподарських культур в Україні. <!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if gte mso 10]> <![endif]–>