ДОКУМЕНТАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РОЗРАХУНКІВ З ОПЛАТИ ПРАЦІ - Саух, Ірина Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті узагальнено інформацію про документальне забезпечення розрахунків з оплати праці.