МІСЦЕ ІНСТИТУЦІЙНИХ ІНВЕСТОРІВ У ІНВЕСТИЦІЙНІЙ ТЕОРІЇ - Золковер, Андрій Олександрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті висвітлюються питання, що стосуються визначення дефініції “інституційні інвестори ”.