АНАЛІЗ ОБСЯГІВ ВИРОБНИЦТВА ПРОМИСЛОВОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ ДАНИХ СТАТИСТИЧНОЇ ЗВІТНОСТІ - Замула, Ірина Валеріївна; Іваненко, Валентина Олександрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Здійснено аналіз існуючої практики формування інформації щодо валової, товарної і відвантаженої продукції як основних вартісних показників, що характеризують обсяги виробництва реалізації продукції. За результатами дослідження запропоновано порядок формування зазначених показників українськими промисловими підприємствами на основі використання даних статистичної звітності.