ОРГАНІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ОПЕРАЦІЙ З МАЙНОМ, ЩО НЕ НАЛЕЖИТЬ ПІДПРИЄМСТВУ НА ПРАВАХ ВЛАСНОСТІ - Заєць, І. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Сформовано основні завдання внутрішнього контролю з майном, що не належить підприємству на правах власності, а також розглянуто складові його раціональної організації.