ТЕОРЕТИКО – МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ВПЛИВУ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Ганза, І. В. (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено теоретичні засади, особливості сутності управління персоналом, найважливіші складові елементи основних аспектів. Визначено основні етапи, функції, мету і напрямки управління персоналом на підприємстві. Розглянуто можливості досягнення найбільшої ефективності діяльності підприємства та взаємозв’язок і вплив управління персоналом на досягнення такої ефективності. Запропоновано структуру служби управління персоналом визначати характером і розмірами підприємства, особливостями виробничої діяльності.