ПРОБЛЕМА ПРЕДСТАВЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ГОСПОДАРСЬКІ РИЗИКИ У БУХГАЛТЕРСЬКІЙ ЗВІТНОСТІ - Вигівська, Ірина Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглянуто питання відображення у бухгалтерській звітності інформації про господарські ризики, визначено звітні форми представлення даної інформації, а також з метою визначення її повноти, запропоновано використання коефіцієнту похибки вартісної оцінки ризику.