ІСТОРИЧНА ГЕНЕЗА ТА СОЦІАЛЬНЕ ФУНКЦІОНУВАННЯ “ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ” - Бутинець, Франц Францович; Бутинець, Тетяна Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто етапи виникнення та розвитку господарського контролю, показані шляхи його удосконалення.