МЕТОДИКА ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ ОПЕРАЦІЙ З ФОРМУВАННЯ ОПОДАТКОВУВАНОГО ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВ - Шевчук, Сергій Валентинович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Запропоновано методику внутрішнього контролю операцій з формування оподатковуваного прибутку.