СПРАВЕДЛИВА ВАРТІСТЬ ПРИ ОЦІНЦІ ПАСИВІВ ПІДПРИЄМСТВА - Цал-Цалко, Юзеф Сигізмундович; Мороз, Юлія Юзефівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В статті запропоновано концептуальні підходи до формування справедливої вартості пасивів для забезпечення вартісно-орієнтованого управління підприємством.