БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ГОСПОДАРСЬКОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ СУДНОПЛАВНОЇ КОМПАНІЇ - Тарасенко, Сергій Вікторович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено особливості системи управління діяльністю судноплавної компанії на основі ефективного використання економічного потенціалу галузі. Обґрунтовано особливості впливу галузевих специфічних рис на систему правління судноплавної компанії та її інформаційних підсистем.