ГРОШОВІ КОШТИ ТА РОЗРАХУНКИ ЯК ОБ’ЄКТ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ І КОНТРОЛЮ - Сьомченко, Вікторія Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті вивчено форми та функції грошей, а також досліджено існуючі методи грошово-кредитної політики держави.