ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ІНВЕНТАРИЗАЦІЇ В УМОВАХ НЕПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Столяренко, Олена Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Визначено особливості проведення процедури інвентаризації неплатоспроможних підприємств, що відрізняють її від такої процедури на діючих підприємствах.