ВИБУТТЯ ПАЛИВНО-МАСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ: ПОРЯДОК ВІДОБРАЖЕННЯ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ - Снісар, Олександр Олександрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Проаналізовано особливості відображення в бухгалтерському обліку процесу вибуття паливно-мастильних матеріалів в контексті налагодження системи інформаційного забезпечення процесу управління витратами підприємства.