ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Світлишин, Ігор Іванович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Викладено результати дослідження загальнометодологічних проблем оцінки економічної ефективності виробництва на основі чого удосконалено методичний інструментарій її кількісного виміру.