РОЛЬ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В УПРАВЛІННІ РИЗИКАМИ ФАКТОРИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Орлова, Олена Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Обґрунтовано використання сек’юритизиції факторингових активів як інновайного джерела фінансування даного виду діяльності та одночасно інструменту управління факторинговими ризиками.