ВИПЛАТИ ПРАЦІВНИКАМ ЗА ПСБО 26 ТА МСФЗ (IAS) 19: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АСПЕКТ - Овсюк, Ніна Василівна; Радченко, Олена Юріївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглядаються складові виплат працівникам відповідно до МСФЗ (IAS) 19 та ПСБО 26 “Виплати працівникам”, а також розкрито особливості обліку виплат працівникам згідно з міжнародними стандартами бухгалтерського обліку порівняно з національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку.