ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ НЕРУХОМОГО МАЙНА В ОПЕРАЦІЯХ ДОВІРЧОГО УПРАВЛІННЯ: МЕТОДИЧНИЙ АСПЕКТ - Михальчишина, Лариса Гаврилівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено методичні аспекти внутрішнього контролю нерухомого майна в операціях довірчого управління.