ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МЕТОДИКИ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ ЕКОЛОГІЧНОЇ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ В СИСТЕМІ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ В СФЕРІ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ - Кантаєва, Ольга Володимирівна; Кузнєцова, Олена Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В статті обґрунтовано теоретичні та методичні основи розвитку економічного аналізу екологічної та соціальної діяльності підприємств в системі прийняття управлінських рішень в сфері стійкого розвитку.