ПОЗИКОВИЙ КАПІТАЛ ТА НЕОБХІДНІСТЬ ЙОГО ІДЕНТИФІКАЦІЇ ДЛЯ ЦІЛЕЙ УПРАВЛІННЯ - Зеленіна, Олена Олександрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
На основі аналізу звітів про фінансові результати обґрунтована необхідність виділення із складу зобов’язань позикового та стороннього капіталу.