АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ У СФЕРІ КЛАСИФІКАЦІЇ ТОРГІВЛІ: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ - Дроздова, Олена Геннадіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Проаналізовано підходи до класифікації торгівлі та виділено основні класифікаційні ознаки торговельної діяльності з метою облікового відображення операцій з товарами.