ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИЗНАННЯ, ОЦІНКИ І ВІДОБРАЖЕННЯ В ОБЛІКУ ТА ЗВІТНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ВИТРАТ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА МІЖНАРОДНИМИ ТА НАЦІОНАЛЬНИМИ СТАНДАРТАМИ - Долюк, Алла Вікторівна; Кургінян, Ані Зоріківна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглядаються особливості відображення в обліку і звітності підприємств витрат за МСФЗ (Міжнародними стандартами фінансової звітності), П(С)БО (Положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку України). Надана порівняльна характеристика визначення, визнання, оцінки, класифікації та групування витрат діяльності.