СИСТЕМАТИЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ПРОБЛЕМ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ОПЕРАЦІЙ ЗАСТАВИ - Грицак, Оксана Степанівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті проведено бібліографічне дослідження наукових праць,довідкової та навчальної літератури економічного та юридичного спрямування для виявлення проблемних питань з бухгалтерського обліку операцій застави, здійснено критичний аналіз та систематизацію виявлених напрямів дослідження.