МОДИФІКАЦІЯ ЗАВДАНЬ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В КОНТЕКСТІ ТРАНСФОРМАЦІЇ ІНСТИТУТУ ПРАВА ВЛАСНОСТІ - Романчук, Катерина Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Обґрунтовано необхідність модифікації завдань бухгалтерського обліку в контексті трансформації інституту права власності; запропоновано виділяти мету бухгалтерського обліку, в розвиток якої виділяти синтетичні та аналітичні просторові та часові завдання бухгалтерського обліку.