ОСОБЛИВОСТІ ОБЛІКУ ІМПОРТОВАНИХ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ - Рета, Михайло Вікторович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В статті розглянуто основні підходи до формування облікової інформації про виробничі запаси підприємств, які придбаються за валютні кошти.