ПРИНЦИП БЕЗПЕРЕРВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ – ІНДИКАТОР ОЦІНКИ ВАРТОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Озеран, Алла Володимирівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
У статті розглянуто історичний розвиток концепції безперервності діяльності., досліджено зміст принципу та доведено його центральне місце серед інших принципів бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Наведена формула розрахунку вартості підприємства на основі концепції діючого підприємства.