ВИМОГИ ДО ВНУТРІШНЬОЇ БУХГАЛТЕРСЬКОЇ ЗВІТНОСТІ: КОНТРОЛЬНИЙ АСПЕКТ - Назаренко, Тетяна Петрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Розглянуто необхідність та вимоги щодо складання внутрішньої бухгалтерської звітності як інформаційного джерела забезпечення управління прибутковістю підприємства.