КАПІТАЛ ЯК БАЗОВА КАТЕГОРІЯ ЕКОНОМІЧНОЇ НАУКИ: СУЧАСНІ ПІДХОДИ ТА ЇХ ВІДОБРАЖЕННЯ У ТЕОРІЇ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ - Мельничук, Дмитро Петрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Стаття присвячена аналізу сучасних підходів щодо трактування наукової категорії “капітал”, що сприяло уточненню місця та ролі людського капіталу в умовах становлення економіки постіндустріального типу.