ФАКТОРИНГОВІ ОПЕРАЦІЇ: ПОДАТКОВИЙ АСПЕКТ - Макарович, Вікторія Костянтинівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Проведено дослідження специфіки оподаткування факторингових операцій. Визначено та розкрито механізм оподаткування факторингових операцій у відповідності до вимог Податкового Кодексу України.