АНАЛІЗ ВПЛИВУ ВАЛЮТНОГО РЕГУЛЮВАННЯ НА ПОСТКРИЗОВИЙ РОЗВИТОК ЗОВНІШНЬОЇ ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ - Костюченко, Валентина Миколаївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Досліджено теоретичні основи валютного регулювання в Україні. Проаналізовано ефективність впливу заходів з валютного регулювання на посткризові умови зовнішньої торгівлі.