ВІДОБРАЖЕННЯ ХАРАКТЕРУ ФУНКЦІОНУВАННЯ ВИРОБНИЧОГО КАПІТАЛУ В ПРОЦЕСІ ЙОГО КРУГООБОРОТУ - Камінська, Тетяна Григорівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
В статті проаналізовано наукові погляди на функціонування капіталу та його кругооборот. Розглянуто характер кругообороту капіталу підприємства в цілому та окреслено особливості, що накладаються існуванням різних його форм. Визначено основні фактори, що впливають на вартісний цикл обороту капіталу.