РЕНТНИЙ ДОХІД ЯК ОСНОВА НАРАХУВАННЯ ТА СПЛАТИ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ - Здан, Світлана Іванівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Зроблено спробу знаходження шляхів визначення розміру показника рентного доходу за допомогою інформації, що надається бухгалтерським обліком, для проведення достовірної оцінки землі.