ВНУТРІШНЯ ЗВІТНІСТЬ ПРО ВИТРАТИ НА ОХОРОНУ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ СТІЙКИМ РОЗВИТКОМ ПІДПРИЄМСТВА АПК - Грицишен, Дмитро Олександрович; Кулій-Дем’янюк, Юлія Василівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2015)
Обґрунтовано склад та структуру внутрішньої звітності про витрати на охорону навколишнього середовища як основи прийняття управлінських рішень в сфері стійкого розвитку.