ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ЯК ОБ’ЄКТ ВНУТРІШНЬОГО КОНТРОЛЮ - Шипіна, Світлана Борисівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Проаналізовано стан досліджень у сфері контролю фінансових результатів та обґрунтовано доцільність вирішення проблемних питань, а також запропоновано механізм здійснення внутрішнього контролю фінансових результатів суб’єктів господарювання.