ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ІНФОРМАТИВНОСТІ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ СТРАХОВИХ КОМПАНІЙ - Уллубієва, Каріна Касумбеківна; Суботенко, Тетяна Сергіївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено проблему недостатнього висвітлення інформації про сформовані страхові резерви у фінансовій звітності страхової компанії. Запропоновано удосконалення приміток до річної фінансової звітності.