ОПТИМІЗАЦІЯ КІЛЬКОСТІ ШКІЛ В УКРАЇНІ: РЕГІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ - Супрунова, Ірина Валеріївна; Зеленіна, Олена Олександрівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено питання закриття шкіл із малою чисельністю учнів, переваги та недоліки проведення заходів щодо оптимізації кількості шкіл.