ЦІНОУТВОРЕННЯ В УКРАЇНІ: СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ - Римар, Галина Адамівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
У статті проаналізовано теоретичні та практичні аспекти ціноутворення, запропоновано заходи по удосконаленню методики ціноутворення.