ПРОБЛЕМИ НОРМАТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ БЕЗГОТІВКОВИХ РОЗРАХУНКІВ - Гончарук, Михайло Олександрович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
У статті проведено аналіз нормативно-правових актів, які регламентують порядок здійснення та облікового відображення безготівкових розрахунків. Виявлено проблему нормативного регулювання здійснення операцій за розрахунками через систему електронних грошей, визначено вплив даної проблеми на методичні аспекти бухгалтерського обліку відповідних розрахунків.