КЛАСИФІКАЦІЯ ПРИБУТКУ ДЛЯ ЦІЛЕЙ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ ТА КОНТРОЛЮ: КРИТИЧНИЙ АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ ПІДХОДІВ - Панченко, Інна Анатоліївна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Проведено дослідження підходів до класифікації прибутку в нормативно-правових актах, довідковій та науковій літературі, здійснено їх критичний аналіз. Наведено пропозиції щодо класифікації прибутку для цілей бухгалтерського обліку, аналізу та контролю.