ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ВЕДЕННЯ ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Ловска, Іван Дмитрійович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Розглянуто проблеми організації та ведення обліку виробничих запасів на підприємстві в умовах застосування комп’ютерної техніки. Визначено заходи для удосконалення обліку виробничих запасів.