ГОСПОДАРСЬКІ ПОРУШЕННЯ І ВІДХИЛЕННЯ: ПОНЯТТЯ, СУТНІСТЬ ТА ВИЯВЛЕННЯ - Кузьмін, Дмитро Леонідович (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
Досліджено господарські порушення і відхилення, та механізм їх виявлення.