ВИЗНАННЯ ТА ОЦІНКА ПОТОЧНОЇ ДЕБІТОРСЬКОЇ ЗАБОРГОВАНОСТІ: НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу, 2014)
В статті визначено порядок визнання та встановлено особливості оцінки поточної дебіторської заборгованості для встановлення можливості їх удосконалення.